Vraag en antwoord 2018-01-10T08:49:50+00:00

Heeft u onderstaande antwoorden al bekeken?

Is er iets niet duidelijk? Bekijk dan eerst de onderstaande vragen en antwoorden.
Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op. Onderaan de pagina staan onze contactgegevens.

Het aanvragen van de mantelzorgwaardering van 2017 kan t/m 31 december 2017. In het najaar verschijnt op deze website meer informatie over de mantelzorgwaardering 2018.

Op de pagina Acties kunt u zien bij welke partners u met voordeel kunt betalen met uw De Ronde Venen Pas.

Bezoek de website regelmatig, want er komen steeds meer nieuwe partners en aanbiedingen bij! Daarnaast wordt u via de nieuwsbrief van De Ronde Venen Pas regelmatig op de hoogte gehouden van (nieuwe) partners en gemeentelijk nieuws.

De gemeente zet voor 2017 € 50,- op de pas. Dit bedrag kunt u na ontvangst van de waarderingspas direct besteden. U hoeft hier verder geen actie voor te ondernemen. Als u ervoor kiest om uw pas te registeren op deze site, dan stelt u uzelf instaat om ook uw transacties in te zien. Bij ‘Mijn De Ronde Venen Pas‘ kunt u na de online registratie inloggen en inzien wat het tegoed op uw De Ronde Venen Pas is. Daarnaast kunt u dan ook online uw pas opwaarderen.

Ook de deelnemende partners kunnen u vertellen wat uw tegoed is

Als uw De Ronde Venen Pas is gestolen of u bent het verloren, dan kunt u een vervangende pas aanvragen. Het aanvraagformulier kunt u vinden als u via Mijn De Ronde Venen Pas inlogt op deze website.

De kosten voor een vervangende De Ronde Venen Pas’ bedragen vijf euro. U ontvangt hiervoor een factuur die vooraf betaald dient te worden.

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op. Het telefoonnummer en e-mail adres vindt u onderaan deze pagina.

Adres

Gemeente De Ronde Venen
Croonstadtlaan 111
3641 AL Mijdrecht

Openingstijden

9.00 – 17.00 uur

Contact

Voor hulp of ondersteuning met betrekking tot De Ronde Venen Pas, kunt u contact opnemen met:
088 538 70 28 of mailen naar: Service@derondevenenpas.nl