Vraag en antwoord 2020-02-19T12:30:08+01:00

Heeft u onderstaande antwoorden al bekeken?

Is er iets niet duidelijk? Bekijk dan eerst de onderstaande vragen en antwoorden.
Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op. Onderaan de pagina staan onze contactgegevens.

Nee momenteel is het niet mogelijk de waardering voor Mantelzorgers aan te vragen. Met de lancering van het nieuwe systeem zal hier meer informatie over bekend worden gemaakt.

Op de pagina Acties kunt u zien bij welke partners u met voordeel kunt betalen met uw De Ronde Venen Pas.

Bezoek de website regelmatig, want er komen steeds meer nieuwe partners en aanbiedingen bij! Daarnaast wordt u via de nieuwsbrief van De Ronde Venen Pas regelmatig op de hoogte gehouden van (nieuwe) partners en gemeentelijk nieuws.

De gemeente zet voor 2019 € 50,- op de pas. Dit bedrag kunt u na ontvangst van de waarderingspas direct besteden. U hoeft hier verder geen actie voor te ondernemen. 

Momenteel zijn we bezig met een tool die uw saldo voor u kan checken. Binnenkort komt hier meer informatie over. Wilt u uw huidige saldo weten? Neem contact op met servicedesk De Ronde Venen Pas. 

Als uw De Ronde Venen Pas is gestolen of u bent het verloren, dan kunt u een vervangende pas aanvragen. Het aanvraagformulier kunt u vinden als u via Mijn De Ronde Venen Pas inlogt op deze website.

De kosten voor een vervangende De Ronde Venen Pas’ bedragen vijf euro. U ontvangt hiervoor een factuur die vooraf betaald dient te worden.

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op. Het telefoonnummer en e-mail adres vindt u onderaan deze pagina.

Adres

Gemeente De Ronde Venen
Croonstadtlaan 111
3641 AL Mijdrecht

Contact

Voor hulp of ondersteuning met betrekking tot De Ronde Venen Pas,
kunt u contact opnemen met: 088 538 70 28
of mailen naar: Service@derondevenenpas.nl
Open tussen 9.00 – 17.00 uur