De Ronde Venen Pas; het leukste betaalmiddel in de regio!

De Ronde Venen Pas 2018
Wellicht heeft u al gehoord dat er vernieuwde variant van De Ronde Venen Pas wordt doorgevoerd. De vernieuwde opzet van De Ronde Venen Pas wordt begin maart gelanceerd en valt bij alle 18.000 huishoudens op de mat. In deze nieuwsbrief leest u wat “de nieuwe” De Ronde Venen Pas inhoudt en wat het voor u kan betekenen.

De vernieuwde De Ronde Venen Pas is een initiatief van Betaal Lokaal BV (GROUPCARD 2.0) in samenwerking met Loyals Online BV uit Mijdrecht en wordt ondersteund door Gemeente De Ronde Venen.

 

Wat is er nieuw aan De Ronde Venen Pas?
De nieuwe De Ronde Venen Pas wordt het leukste betaalmiddel in de regio. ‘De Pas’ is een uitbreiding op de ‘Mantelzorgpas’ die, in samenwerking met de gemeente én u als lokale ondernemer, wordt ingezet om lokale mantelzorgers te waarderen.

De Ronde Venen Pas wordt hét lokale betaalmiddel van De Ronde Venen, waar zowel de lokale bevolking als de lokale ondernemer profijt bij heeft. Met dit lokale betaalmiddel willen we de consument stimuleren om lokaal meer aankopen te doen. Aangesloten ondernemers bieden voor deze klandizie aantrekkelijk voordeel aan de consument, door middel van acties en doorlopende kortingen. Via de periodieke nieuwsbrief krijgen pashouders informatie over lopende aanbiedingen.
Daarnaast is De Ronde Venen Pas ook actief op, voor de doelgroep 20-49 zeer interessante, (sociale) mediakanalen 0297.nl, Facebook en Instagram.

 

Doe ook mee! Enkele voordelen voor u als ondernemer:
✓ Lokale bestedingen worden gestimuleerd en geactiveerd.
✓ Samen sterk om de dorpskernen ondernemend en gezellig te houden.
✓ Veilig en snel betaren (betalen = sparen), geen kleingeld nodig.
✓ Meer inzicht in uw klanten en de mogelijkheid tot exclusieve aanbiedingen.
✓ Veelvuldige promotie in (lokale) online en offline media.
✓ Invulling van uw eigen loyaliteitsprogramma.

 

Bij 18.000 huishoudens op de deurmat?
Tijdens de lancering, valt De Ronde Venen Pas bij 18.000 huishoudens op de deurmat. De pas wordt aangeboden in een prachtige cadeauverpakking inclusief een eenmalig Voordeelboekje. Profiteer dan nu van deze speciale aanbieding!

U wilt toch ook bij 18.000 huishoudens op de deurmat vallen?
Het is nog mogelijk om opgenomen te worden in het Voordeelboekje,
maar wees er snel bij! Deze aanbieding is slechts beperkt geldig. Zo bereikt u 18.000 huishoudens voor maar € 250,- per pagina. Er zijn nog enkele pagina’s beschikbaar en op = op! Neem dus direct contact op met Charles Matla op telefoon 088 5387 088 om de mogelijkheden te bespreken.

Budgetten van de gemeente
De budgetten voor mantelzorgers en kinderen blijven ook in 2018 actief en staan los van de pas die in maart 2018 aan alle huishoudens wordt aangeboden. Om verwarring te voorkomen zal de vormgeving van de nieuwe De Ronde Venen Pas ook enigszins afwijken van de pas die u nu al in uw winkel accepteert. De werking is echter hetzelfde en wordt nog eenvoudiger voor u als ondernemer! Maar hierover later meer.

Hoe kan ik meedoen met De Ronde Venen Pas?
Wilt u meer informatie over de nieuwe De Ronde Venen Pas? Samen met ons de lokale bestedingen in De Ronde Venen stimuleren? Neem dan contact op met Charles Matla via charles@betaallokaal.nl of telefoon 088 5387 088.

2018-01-16T11:57:03+01:00